Wij zijn Streber

Al sinds 1987 zijn wij een succesvolle partner en belangrijke schakel in het productproces van onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van items en collecties voor filiaalbedrijven, grootwinkelbedrijven en verschillende merken binnen Europa. Hierbij maken wij gebruik van onze ruime ervaring op het gebied van creëren en ontwikkelen. Wij werken onder private label in nauwe samenwerking met onze klanten.

Ons kantoor in Roelofarendsveen is het hart van onze organisatie. Van hieruit draagt een klein, maar hecht team van professionals de verantwoording voor onze internationaal opererende organisatie. Samen gaan wij voor kwaliteit. Onze productmanagers zorgen persoonlijk voor de opvolging en kwaliteitscontrole van hun eigen label en zijn dan ook een belangrijke schakel tussen de klant en productie. Na een laatste uitgangscontrole in ons magazijn, worden de goederen naar de klant verzonden.

Wij hebben jarenlang geïnvesteerd in sterke samenwerkingen met onze partnerfabrieken in China, India, Indonesië, Turkije, Tunesië en Marokko. Allen hebben een specialisatie binnen een van de diverse productgroepen, zoals broeken, rokken, blazers, jassen, t-shirts, sweatshirts, truien, overhemden en blouses, waarin wij thuis zijn.


© Copyright 2020 Streber.

nl fr de en